Prime Nutrition Burn Day - Uppiggande - Fettförbrännare - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Du kanske är intresserad av

2

Prime Nutrition Burn Day

Prime Nutrition
(1)
Prime Burn Day är till för dig som tränar med mål att gå ner i vikt, och hjälper dig att förbränna mer fett och är samtidigt aptitdämpande och energigivande. Läs mer.
Artnr: PB-34262
249 kr
Tillfälligt slut
Prisgaranti
Snabb leverans
Fria returer
Fraktfritt vid 499 kr
 • BESKRIVNING
 • Prime Burn Day är till för dig som tränar med mål att gå ner i vikt, och hjälper dig att förbränna mer fett och är samtidigt aptitdämpande och energigivande.

  • Ger energi
  • Ökar fettförbränningen
  • Naturligt vätskedrivande
  • Dämpar aptiten

  En sammansättning av noga utvalda växtextrakt som alla har det gemensamt att de hjälper dig bränna fett och ge dig mer energi under dagen:

  Grönt te-extrakt som tillsammans med koffeinet höjer förbränningen. Den har även vissa aptithämmande egenskaper och är en stark antioxidant som hjälper ditt immunförsvar.

  Ginseng är en adaptogen vilket innebär att den påverkar ditt nervsystem och bidrar till ökad energi och uthållighet under hela dagen.

  Hallonketoner reglerar adiponectin som är ett protein som reglerar glukos och fettomsättningen i kroppen. Hallonketoner finns naturligt i hallon och kemiskt sett är de snarlikt ämnena i capsiucum som ökar din kroppsvärme.

  Pepparextrakt hjälper kroppen att enklare ta upp de andra ämnena och ökar i vissa fall även deras biologiska värde, vilket leder till bättre effekt.

  Doseringsförslag:
  Tag 2-4 kapslar per intag 1-2 gånger dagligen, förslagsvis innan frukost och/eller 30 min innan träning. Maxdosering 4 kapslar per dag. Ta ej Prime Burn nära sänggående då produkten är upppiggande och kan störa sömnen. Komplettera istället med Prime Burn Night.

  Storlek:
  90 kapslar
 • INNEHÅLL
 • Innehåll per dosering (2 kapslar):
  Grönt Te-extrakt 150 mg
  Koffein 150 mg
  Panax Ginseng 150 mg
  Hallonketoner 100 mg
  Pepparextrakt (piper nigrum) 5 mg

  Övriga ingredienser:
  Gelatin, magnesiumstearat

  Information:
  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till varierad kost.
  Används ej om du är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna. Bör ej användas av gravida. Rekommenderad dos bör ej överskridas.
  Öppnad förpackning bör förbrukas inom 6 mån. Förvaras torrt och väl förslutet samt oåtkomligt för barn.
 • OMDÖMEN
 • 1 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar