Köp CLA kosttillskott hos Proteinbolaget
Hem
Sök
Visade produkter

CLA kosttillskott

Vissa saker är fullständigt nödvändiga för att en kropp ska vara förberedd för hård och intensiv träning. När det gäller essentiella och icke-essentiella fettsyror, som kroppen inte kan skapa själv, så måste de tillföras via kosten och det är många gånger inte tillräckligt för en hårt tränande människa. Det gäller speciellt för CLA, en konjugerad linolsyra som är nära besläktad med Omega-3. Det finns i mjölk och nötkött – men inte tillräckligt. Därför är det en bra idé för träningen att tillföra CLA kosttillskott, som bland annat hjälper dig att öka i muskelmassa. Hitta ditt CLA tillskott här hos oss på Proteinbolaget!

Läs mer
Är du ute efter att förändra din kropp? Då är det viktigt att välja rätt kombination av träning och kost. Det du framför allt bör kolla på är kosttillskott och hur de kan både hjälpa och motivera dig till att göra det där lilla extra, som tar dig framåt. Om du exempelvis tar CLA tillskott så är det ett kosttillskott som kommer att kunna göra mycket för dig, då effekterna handlar om att minska på andelen kroppsfett, samtidigt som den hjälper dig att öka din muskelmassa. Med andra ord hjälper CLA kosttillskott dig med både viktnedgång, samtidigt som du lättare bygger muskler.

Idealiskt för den tränande människan
I all ärlighet så är CLA kosttillskott ett tillskott som gynnar alla – allt från den glada motionären till den hårt satsande elitidrottaren. Det betyder att det inte spelar någon roll vem du är eller vilken motivationsnivå du har för din träning. CLA tillskott kommer att gynna dig oavsett. Dock är den mer effektfull när träningen blir allt hårdare, så för dig med höga ambitioner och en vilja att bygga muskler har mycket att vinna på att lägga till CLA kosttillskott till din kost. Att bygga muskler, och samtidigt tappa i fettmassa, är svårt. Men med CLA tillskott får du en extra push framåt. Hitta ditt CLA i vårt stora utbud av produkter från marknadsledande varumärken!