Handla ZMA-kosttillskott hos Proteinbolaget
Hem
Sök
Visade produkter

ZMA-kosttillskott

ZMA. Det kanske låter som något väldigt komplicerat och ovanligt, men faktum är att det är bland det mest naturliga du kan tänka dig. Dessutom är det en väldigt viktig ingrediens till ett fysisk välmående och på sikt en träning med maximal effekt. ZMA är en produkt som innehåller de viktiga mineralerna zink, magnesium och vitamin B6. Svårare än så är det inte, och faktum är att forskning har visat att dessa i kombination har kunnat höja testosteronnivåerna i kroppen. Så för ett bättre välbefinnande och träningseffekt – prova på ZMA som kosttillskott!
Läs mer
Som kosttillskott ger ZMA effekt snabbt. Det är den unika kombinationen av zink, magnesium och Vitamin B6 som gör att du tillför det som kroppen behöver för att prestera på en hög nivå, samtidigt som muskeltillväxten ökar. Med hjälp av zink så får din kropp en normal energiomsättning och främjar samtidigt testosteronnivåerna och en fungerande proteinsyntes. Med magnesium får du en normal muskelfunktion och en elektrolytbalans, samtidigt som trötthet motverkas. Genom Vitamin B6 höjs kroppens upptag av vitaminer och mineraler, vilket höjer effekten för både zink och magnesium.

Bättre drömmar med ZMA
Det är inte bara ett bättre välbefinnande och en bättre träning som kosttillskott ZMA har. Det har även gett bevisad effekt på sömnen, och när du regelbundet äter ZMA så kommer du att få en kraftigt förbättrad sömnkvalitet. Med andra ord så finns det inte många anledningar till att inte prova på ZMA. Det är något så enkelt som naturliga ämnen i en perfekt kombination som både jobbar helt enskilt och tillsammans för att effekten ska bli större. Hitta din lösning på trötthet och känn skillnaden i din träning med hjälp av ZMA kosttillskott från oss på Proteinbolaget!