Proteinpannkakor - Mix med proteinpulver för pannkakor
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Proteinpannkakor

Vem älskar inte pannkakor? Från barndomen med bär, sylt och grädde till vuxen ålder som ett perfekt komplement till ärtsoppan – pannkakor är lätta att tycka om oavsett hur gammal man är. Problemet är att det inte är en ideal måltid, då det inte är en speciellt nyttig maträtt. Turligt nog finns det en lösning – proteinpannkakor. Detta är den perfekta frukosten eller det lättlagade mellanmålet för dig som är ute efter en snabb väg till mycket protein, samtidigt som du undviker stora mängder kolhydrater och fett. Proteinpannkakor är ett snabbt, enkelt – och framför allt gott – sätt att ge kroppen vad den behöver!
Läs mer
PB-0102
31
Kampanj
ProteinPRO Pancake Mix, 400g
PB-8532
GAAM Nutrition Pancake Mix, 700g
PB-1546
Nutritech Protein Pancake Mix
PB-49108
20
Kampanj
Self Omninutrition Crepes Protein, 240g
PB-5604
20
Kampanj
SELF Pancake Protein
103 kr 129 kr
PB-0802
Womens Best Protein Pancake, 500g
PB-2897
Scitec Nutrition Protein Pancake
PB-1952
Fairing High Protein Pancake
PB-9901
Olimp Hi Pro Pancakes, 900g
PB-2460
BioTechUSA Protein Pancake, 480g
Tränande människor, men olika mål och syften, vet att en god vän i utvecklingen är protein. Protein behövs inte bara för att det ger gott om energi, det är också en förutsättning för att dina muskler ska kunna arbeta bra och växa. Med proteinpannkakor, med eller utan proteinpulver, får du en hög dos av protein i din frukost, i ditt mellanmål eller i din kvällsmat som smakar helt underbart, samtidigt som det är väldigt lättlagat. Se till att göra din träning än bättre, och din vardag smidigare, med hjälp av proteinpannkakor från oss på Proteinbolaget!

Mixa som du vill
Mixen på proteinpannkakor med proteinpulver fungerar lika bra att göra våfflor av, så det finns stora möjligheter till variation. Något s om vi dessutom varmt kan rekommendera är att du kompletterar din beställning av proteinpannkakor med någon av våra såser, till exempel Slender Chef eller Walden Farms. Med den mixen kan du alltså med gott samvete äta en frukost, mellanmål eller kvällsmat som smakar närmast syndigt gott och samtidigt vara trygg i vetskapen att det gör gott för din träning, istället för att stjälpa den. Hitta dina proteinpannkakor här hos oss på Proteinbolaget!