Hemply Balance CBD i Hampafrö Olja 5% - Proteinbolaget.se
Hem
Sök
Visade produkter

Du kanske är intresserad av

5

Hemply Balance Hampa-Olja 5%

Hemply Balance
(1)
Hampa-olja med hög biotillgänglighet, fylld med cannabinoider, terpener och hälsosamma fettsyror. Läs mer.
Artnr: PB-5927
399 kr
Tillfälligt slut
Prisgaranti
Snabb leverans
Fria returer
Fraktfritt vid 499 kr
  • BESKRIVNING
  • En perfekt produkt för dig som vill upptäcka fördelarna med Hampa-Olja eller tycker att 5% ger dig effekten du vill ha. Förutom fördelarna med cannabinoider innehåller denna produkt också en perfekt balans av närande essentiella fettsyror som naturligt förekommer i hampa-olja. Bra för både kropp och själ helt enkelt!


    Genom att alla växtdelar av hampan används vid framställningen av Hemplys oljor (blommor, blad och stjälkar) blir resultatet ger ett brett spektrum av alla andra cannabinoider och terpener naturligt funna i hampa. Med en patenterad utvinningsprocess behålls dessa medan all THC extraheras och tas bort. Hemplys oljor är framställd av hampa som odlas enligt ekologiska principer av flergenerationsbönder i Colorado, USA. Vår olja är inte heller genetiskt modifierad (non-GMO)! Alla oljor i Hemplys sortiment, både oljebaserade och vattenlösliga, är utvunna och framställda med fokus på biotillgänglighet och är därför, jämfört med många andra produkter på marknaden, mycket lättare för kroppen att ta upp. Biotillgängligheten är alltså långt mer viktig än procentsatsen som står på flaskan, tänk på det! En 15-procentig produkt behöver inte betyda en starkare produkt än en 5-procentig, det viktiga är hur mycket kroppen tar upp.

    Användning och rekommenderad dosering: Oljan droppas under tungan och hålls där i cirka en minut för att sedans sväljas. Har du tidigare aldrig använt en Hemply produkt rekommenderar vi att du börjar men en droppe på morgonen och en droppe på kvällen. Håll detta mönster i en vecka och känn efter dagligen om önskad effekt uppnås eller om du känner obehag. Efter en vecka kan dosen stiga till 2 alternativ 3 droppar morgon och kväll. Efter vecka två är det upp till dig själv att öka alternativ sänka dosen efter eget behov av önskad effekt. Alla människor reagerar olika på hampa produkter så ta det försiktigt. Det kan ta tid för oljan att börja ge önskad effekt så ha tålamod och lyssna på din kropp. Hampa-olja har inte några hälsorisker så du behöver inte oroa dig för att få dig för mycket. Men lagom är alltid bäst, tycker de på Hemply Balance.
  • INNEHÅLL
  • Bärare: Hampafröolja Innehåll av [cannabidiol]: 5% Mängd cannabinoider per flaska: 500mg THC: Ej spårbar Volym:10 ml Smak: Naturell, hampafröolja
  • OMDÖMEN
  • 1 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar