Hemply Balance CBD i Hampafrö Olja 5% - Proteinbolaget.se

010 - 138 88 50

Vardagar 09:30 - 15:30

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fri frakt från 499kr
MENY
Hemply Balance Hampa-Olja 5% i gruppen Livsmedel / Övrigt hos Proteinbolaget.se (PB-5927)
Hemply Balance Hampa-Olja 5%

Hemply Balance Hampa-Olja 5%

Produkten du söker finns tyvärr inte.

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här nedan.
Hoppas den ska passa!


Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

010-762 44 90

info@proteinbolaget.se
Hemply Balance
Vi rekommenderar istället
CocoVi Kokosmjöl EKO 190g
Fler varianter
Ekologiskt kokosmjöl från Cocovi.
45 kr
CocoVi Kakaopulver EKO 90g
Fler varianter
Ekologiskt kakaopulver från Cocovi.
65 kr
CocoVi Kokossocker EKO 190g
Fler varianter
Ekologiskt kokossocker från Cocovi.
65 kr
Produktinformation
Info: Innehåll
En perfekt produkt för dig som vill upptäcka fördelarna med Hampa-Olja eller tycker att 5% ger dig effekten du vill ha. Förutom fördelarna med cannabinoider innehåller denna produkt också en perfekt balans av närande essentiella fettsyror som naturligt förekommer i hampa-olja. Bra för både kropp och själ helt enkelt!


Genom att alla växtdelar av hampan används vid framställningen av Hemplys oljor (blommor, blad och stjälkar) blir resultatet ger ett brett spektrum av alla andra cannabinoider och terpener naturligt funna i hampa. Med en patenterad utvinningsprocess behålls dessa medan all THC extraheras och tas bort. Hemplys oljor är framställd av hampa som odlas enligt ekologiska principer av flergenerationsbönder i Colorado, USA. Vår olja är inte heller genetiskt modifierad (non-GMO)! Alla oljor i Hemplys sortiment, både oljebaserade och vattenlösliga, är utvunna och framställda med fokus på biotillgänglighet och är därför, jämfört med många andra produkter på marknaden, mycket lättare för kroppen att ta upp. Biotillgängligheten är alltså långt mer viktig än procentsatsen som står på flaskan, tänk på det! En 15-procentig produkt behöver inte betyda en starkare produkt än en 5-procentig, det viktiga är hur mycket kroppen tar upp.

Användning och rekommenderad dosering: Oljan droppas under tungan och hålls där i cirka en minut för att sedans sväljas. Har du tidigare aldrig använt en Hemply produkt rekommenderar vi att du börjar men en droppe på morgonen och en droppe på kvällen. Håll detta mönster i en vecka och känn efter dagligen om önskad effekt uppnås eller om du känner obehag. Efter en vecka kan dosen stiga till 2 alternativ 3 droppar morgon och kväll. Efter vecka två är det upp till dig själv att öka alternativ sänka dosen efter eget behov av önskad effekt. Alla människor reagerar olika på hampa produkter så ta det försiktigt. Det kan ta tid för oljan att börja ge önskad effekt så ha tålamod och lyssna på din kropp. Hampa-olja har inte några hälsorisker så du behöver inte oroa dig för att få dig för mycket. Men lagom är alltid bäst, tycker de på Hemply Balance.