Mutant Creakong 0,3kg - - Proteinbolaget.se
Hem
Sök
Visade produkter

Du kanske är intresserad av

5
Mutant Creakong 0,3kg
Mutant Creakong 0,3kg

Mutant Creakong 0,3kg

Mutant Creakong - Kreatin fungerar det vet alla. Det finns över 300 studier som bevisar att efter protein, så är kreatin det # 1 muskelbyggande tillskottet genom tiderna. Det huvudsakliga målet med kreatin är att leverera ren oförfalskad storlek och styrka! Så hos mutant, så beslutade de att ta fram kungen av alla kreatin - MUTANT CREAKONG. Den enda kreatinblandning som levererar enbart rena kreatiner från världens ledande kreatinkällor, var och en patenterad och stöds av kliniska studier med faktiska mänskliga försökspersoner som bevisar att de fungerar. Läs mer.
Artnr: PB-1211
189 kr
Lagervara: 1-3 arbetsdagar
Prisgaranti
Snabb leverans
Fria returer
Fraktfritt vid 499 kr
 • BESKRIVNING
 • Mutant Creakong - Kreatin fungerar det vet alla. Det finns över 300 studier som bevisar att efter protein, är kreatin det # 1 muskelbyggande tillskott genom tiderna och är fortfarande. Det huvudsakliga målet med kreatin är att leverera ren oförfalskad storlek och makt! Så vid mutant, beslutade vi att leverera den platta ut rockstjärna av alla creatines - MUTANT CREAKONG. Den enda kreatin blandning som levererar enbart rena kreatiner från världens ledande kreatin källor, var och en patenterad och stöds av kliniska studier med faktiska mänskliga försökspersoner som bevisar att de fungerar.

  • Innehåller 3st Kreatiner som hjälper dig att bygga muskler och styrka
  • Bevisad forskning att den fungerar
  • Ger dig ökad, styrka och uthållighet

  Doseringsförslag:
  Blanda en skopa ca 4g med 2,5-4dl vatten cirka 30min innan fysisk aktivitet.

  Storlek:
  300g
 • INNEHÅLL
 • Portion: 4 g (75 portioner)
  Innehåll per:1 portion
  CREAKONG Creatine Blend4 g
  - Kreatinmonohydrat
  - Kreatin-magnesiumkelat
  - Trikreatincitrat

  Ingredienser
  :
  kreatinmonohydrat, kreatin-magnesiumkelat, trikreatincitrat.

  Viktigt:
  Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ska ej ersätta en varierad och välbalanserad kost. Produkten bör ej användas av gravida, ammande eller barn. Konsultera läkare innan användning om du har en njursjukdom. Förvaras utom räckhåll för barn.
 • OMDÖMEN
 • 1 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar