Blandprotein - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Blandprotein

Våra muskler består av protein. Det givna valet för att kunna bygga sina muskler är då att tillföra mer protein till kroppen, samtidigt som musklerna tränas. Det är också olika typer av protein som bygger upp våra muskler, vilket är helt naturligt eftersom att protein får vi i oss genom vår kost. Våra muskler byggs med andra ord upp av den kombination protein vi får i oss, och det absolut enklaste sättet att få i sig en perfekt kombination är att äta blandprotein – ett kosttillskott du hittar här hos oss på Proteinbolaget!

Läs mer
PB-2020
20
Aldrig Vila Whey 1kg
207 kr 259 kr
PB-1126
32
Self Omninutrition 3 Phase Protein
PB-6589
17
Nutritech Whey Gourmet Delite 1kg
PB-1070
Scitec Nutrition Super 7, 1300g
PB-1080
Scitec Nutrition Protein Delite
PB-4935
BSN Syntha-6 Edge
PB-1179
Fairing Complete Protein III
PB-1201
Musclepharm Combat Powder
PB-2096
Nutritech Super Protein Complex 1kg
PB-2473
BioTechUSA Protein Fusion 85
PB-0488
Strength Milk and Whey 900g
PB-6536
Olimp Dominator® Mega Strong Protein
PB-8389
Scitec Nutrition Diet Protein 390g
PB-82070
Scitec Nutrition 100% Milk Complex
När du äter blandprotein som kosttillskott ser du till att få i dig en bra mix av olika proteinkällor. I blandprotein ingår bland annat vassle, kasein, ägg och sojaprotein och tillsammans så skapar de en komplett och väl sammansatt proteinkälla för dig att utnyttja i din träning och muskelökning. De protein som blandprotein innehåller samverkar med varandra. Vassle är till exempel ett snabbverkande protein, och det kompletteras av exempelvis kasein som är en mer långsam variant som tar tid att tas upp av musklerna. Du får med andra ord både en snabb och långsam proteintillförsel med detta kosttillskott.

En komplett lösning för alla
Det riktigt fina med blandprotein är just den stora bilden av en bred och heltäckande tillförsel av olika typer av protein. Blandprotein är med andra ord ett mycket mångsidigt proteinpulver som passar de allra flesta. När du använder dig av blandprotein så får du nämligen i dig flera av de viktiga näringsämnen och komponenter som din kropp behöver, oavsett om du är en glad motionär eller en elitidrottare. Du hittar många olika alternativ på blandprotein i vårt stora utbud. Se till att ge din kropp det den behöver med hjälp av oss här på Proteinbolaget!