Kolhydrater - Effektiva tillskott innan/efter träning
Hem
Sök
Visade produkter

Kolhydrattillskott

Många gånger beskylls kolhydraterna för att vara boven i dramat när det gäller övervikt och hälsa. Men det är långt ifrån sanningen. För kolhydrater är faktiskt en av våra viktigaste källor till bra och bestående energi. Större delen av en människans energiintag är just kolhydrater, och som tillskott kommer de att ge dig möjligheten att snabbt öka din energi, oavsett om det är före, under eller efter träning. Hitta ditt kolhydrattillskott här hos Proteinbolaget!
Läs mer
PB-29544
Enervit Sport Carbo Tablets
PB-0383
Scitec Nutrition Isotec Endurance 1000g
PB-3722
Enervit Liquid Gel Competition 60ml
PB-34811
Enervit Sport Pre Sport Gel 45g
PB-3323
Hüma Plus Chia Energy Gel 41,4ml
PB-4975
Enervit Sport Gel 25ml
PB-94732
BioTechUSA Energy Gel 60g
PB-38963
Enervit Liquid Gel 60ml
PB-37854
BioTechUSA Energy Shot 25ml
PB-6865
BioTechUSA IsoTonic 40g
Om man tittar på vad kolhydrater egentligen är så är de ett samlingsnamn för kostfibrer, stärkelse och andra sockerarter som finns i naturen. Själva huvudpoängen med att äta kolhydrater är att tillföra energi till kroppens celler, och det görs när kolhydraterna bearbetas i kroppen och bryts ner till glykos. Denna energi som skapas för cellerna lagras i speciella glykosdepåer i din lever, och det är där som kroppens celler hämtar bränsle för att din prestationsnivå ska vara så bra som möjlig i din träning.


Lita på kolhydraterna

Som du märker så har kolhydrater en avgörande roll för vårt sätt att leva. Utan energi och energidepåer kommer både livet och träningen vara närmast omöjlig. Kroppen behöver kolhydrater, och det gäller alla – motionär såväl som atlet. Kolhydrater kan också vara långsamma eller snabba, och olika kolhydrater passar för olika situationer.

Här hos oss på Proteinbolaget hittar du ett stort utbud av olika kolhydrattillskott. Är du osäker på vilket som passar dig? Välj här till vänster och undersök respektive produkt, eller kontakta oss så hjälper vi dig med ditt val. Vi har marknadens mest populära produkter, så det finns garanterat något som passar för just dig!