Kalorisnåla dietbars - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Kalorisnåla bars

Är det dags att försöka få bort dina extrakilon, eller är du bara ute efter att bibehålla din nuvarande vikt? Då är dietbars den rätta lösningen för dig! Dessa kalorisnåla dietbars ger dig snabbt och enkelt en måltid innehållandes allt som du behöver, samtidigt som det inte sätter sig kring magen. Dessutom gynnas du i din träning då dessa dietbars innehåll hjälper dig att förbränna fett – speciellt om du använder de som måltidsersättning. Annars är de fantastiska hjälpmedel som gör att din träning kan bli effektiv och nyttig!
Läs mer
PB-9897
Nutramino Nutra-Go, 64g
PB-9546
Grenade Carb Killa, 60g
PB-3709
Oh Yeah! One Bar, 60g
PB-37843
Redcon1 MRE Bar, 67g
PB-3017
Allevo Healthy Choice Bar, 35g
PB-5436
11
20 x Allevo One Meal Bar, 57g
PB-4195
Allevo Snack Bar, 40g
PB-4868
Rich Piana 5% Nutrition Real Food Bar
PB-9172
Olimp Matrix PRO 32, 80g
PB-0699
Naturdiet Low Sugar Mealbar, 58g
Att ta kontroll över sin vikt är en utmaning som alla säkert har tagit sin an, säkerligen med varierande resultat. Träning i alla ära – kosten är en minst lika viktig del att se över för att man ska kunna lyckas med att gå ner i vikt eller fortsätta ligga där du är idag. Det är där som dietbars kommer in. De ger dig ett enkelt, gott och smidigt sätt att antingen gå ner i vikt eller hålla dig där du är idag. Som måltidsersättning och/eller mellanmål ger de dig allt som du behöver för att må bra och samtidigt se resultat.


Ta kontroll över din vikt

Man brukar säga att det aldrig är försent att göra någonting åt sin egen vikt. Det spelar faktiskt ingen roll hur gammal du än är, att äta bättre och få en mer hälsosamt diet gynnar alla – ung som gammal. Med hjälp av dietbars får du den kontroll som du behöver, och känner dig samtidigt mätt med ett näringsinnehåll som gör mycket nytta för din kropp, både som hårt tränande och motionär.

På Proteinbolaget hittar du mängder av olika dietbars, just för att du ska kunna hitta de som fungerar för dig. Innehåll är givetvis den viktigaste parametern, men det spelar också roll hur de smakar och vad du föredrar. Därför ser vi till att du har mycket att välja på, så att våra dietbars inte bara hjälper dig att ta kontroll över din vikt, de kittlar också dina smaklökar på ett elegant sätt.