Kom igång-paketet - Färdiga paket - Proteinbolaget.se
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Du kanske är intresserad av

12
14

Kom igång-paketet

GAAM Nutrition
(2)
Ibland kan det vara knepigt att veta vilka kosttillskott man ska börja med. För att underlätta din nystart har vi satt ihop ett paket med effektiva men inte allt för komplicerade kosttillskott. Läs mer.
Artnr: PB-2355
407 kr / 349 kr
Tillfälligt slut
Prisgaranti
Snabb leverans
Fria returer
Fraktfritt vid 499 kr
 • BESKRIVNING
 • Det här paketet vänder sig till dig som är ny inom kosttillskott. Känner du att du kommit till en punkt där du behöver lite hjälp på traven så har du hittat helt rätt. Med det här paketet får du en bra grund för en nystart.

  Kom igång-paketet hjälper dig med:

  • Ökad styrka
  • Ökad uthållighet
  • Effektivare återhämtning

  GAAM Nutrition 100% Whey Premium
  Vi börjar enkelt. När du styrketränar så bryter du ned dina muskler och för att bygga upp dom igen behöver du energi. Den effektivaste energikällan för muskeltillväxt är protein, det agerar nämligen som byggstenar för dina muskler. Vassleprotein är ett snabbt protein, det betyder att det tas upp snabbt av kroppen. Genom att dricka en proteinshake innan eller efter träningen ser du till att kroppen får i sig tillräckligt med protein för att förhindra muskelnedbrytningen och istället öka muskeluppbyggnaden. Dessutom finns 100% Whey Premium i massor av goda och uppskattade smaker, så det kommer inte bli ett problem att få i sig den.

  GAAM Nutrition BCAA 6:1:1
  Vi börjar enkelt här med. BCAA står för Branched Chained Amino Acids (eller grenade aminosyror). BCAA innehåller aminosyrorna leucin, isoleucin och valin som till störst del ser till att muskelmassan förblir i gott skick och inte bryts ned vid styrketräning. Låter det bekant? Inte så konstigt, aminosyror består nämligen av protein i sin renaste form. Fördelningen 6:1:1 betyder att BCAA-produkten innehåller 6000mg leucin som är den effektivaste aminosyran för muskeltillväxt. Genom att dricka aminosyror före, under eller efter träningen ser du till att kroppen får i sig tillräckligt med protein för att förhindra muskelnedbrytningen och istället öka muskeluppbyggnaden. GAAM Nutrition BCAA 6:1:1 finns i massor av goda och uppskattade smaker.

  Skillnaden?
  Det kan verka som att vassleprotein och BCAA är samma sak, vilket egentligen inte är helt fel. Båda kosttillskotten innehåller protein och är effektiva för att öka i styrka och optimera din återhämtning. Den största skillnaden är hur snabbt proteinet tas upp av kroppen och adderas till dina muskler. BCAA är det snabbaste och kanske det enklaste sättet att få i sig protein under träningen i och med att blandningen liknar vatten, vilket alltid är bra att få i sig under ett träningspass. Vassleprotein tas upp lite långsammare av kroppen men är inte sämre för det. Vassleprotein kan du med fördel ta som mellanmål eftersom det tas upp långsammare av kroppen och innehåller fler kalorier än BCAA.

  Storlek:
  100% Whey Premium innehåller 1kg
  BCAA 6:1:1 innehåller 400ml.
  En Proteinbolaget-shaker rymmer 700 ml.
 • INNEHÅLL
 • OMDÖMEN
 • 2 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar