Tillskott med långsamma kolhydrater - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Långsamma kolhydrater

Långsamma kolhydrater är den perfekta lösningen för dig som vill har energi i kroppen över lång sikt. Dessa långsamma kolhydrater, före eller efter träning, ger kroppen precis vad den behöver i energitillskott för att lagra smart och länge, så att du ska kunna ha nytta av den på lång sikt. Långsamma kolhydrater har den unika förmågan att utsöndras långsamt i kroppen, och det gör att du får en mer balanserad och utdragen energitillförsel. Perfekt för det långa träningspasset. Hitta dina långsamma kolhydrater hos Proteinbolaget!
Läs mer
PB-8299
Olimp Carbo NOX
fr. 89 kr
PB-1191
Fairing Energy Booster, 1,5kg
PB-2467
Olimp Carbonizer XR Sport Edition 1000g
PB-1185
Fairing Sloow Carbs +, 1,2 kg
PB-90382
Swedish Supplements Carbo Engine, 1000g
PB-3841
Enervit Sport Carbo Flow, 400g
PB-24679
BioTechUSA Carbox
Träning handlar om att ha energi. Utan energi blir det svårt att träna. För att träna bra och effektivt behöver du också ha rätt form av energi. Du som har som mål att arbeta hårt under en längre tid behöver ha kolhydrater i din kost som hjälper du under hela perioden – långsamma kolhydrater. Det handlar om att hitta energi som utsöndras lite i taget, och det är precis det som långsamma kolhydrater gör!


Lågt GI-värde

Med lågt GI-värde menas ett lågt glykemiskt index, och det är nyckeln till en träning som är energirik under en längre period. Det handlar om att inte tillföra något som gör att ditt blodsocker skjuter i höjden direkt, utan snarare att blodsockret kan ligga på en stabil och hög nivå under en längre tid. Det gör att kroppen får mer energi under en längre period och du kan träna hårdare, längre.

Med långsamma kolhydrater ger du dig själv också möjligheten till en bra mättnadskänsla i kroppen, samtidigt som det generella välbefinnandet höjs. Med långsamma kolhydrater innan träning, eller kanske efter träning, så ger du din kropp en långsiktighet där du i ett bra tempo tränar upp din kropp. Här på Proteinbolaget hittar du flera av marknadens mest populära kosttillskott!