Vätskedrivande kosttillskott - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Vätskedrivande kosttillskott

Kroppen samlar gärna på sig vätskor och kan ibland lagra lite för mycket av dem. Då är det perfekt att skaffa sig ett vätskedrivande kosttillskott som ökar urinproduktionen i kroppen för att se till att kroppen gör sig av med det som är överflödigt.

Ett vätskedrivande kosttillskott använder man ofta i samband med diet eller med träning då man behöver lägga större fokus på att framhäva muskulaturen eller minska vikten. Vätskedrivande tillskott fungerar också återhämtande och gör att kroppen orkar bygga muskler samtidigt som den ska förse sig själv med vitaminer, mineraler och protein.
Läs mer
PB-1662
Sportlab Maximum Drain, 50 kapslar
PB-1421
20
Kampanj
Self Omninutrition Waterloss, 120 kapslar
PB-2385
Scitec Nutrition Water Cut, 100 caps
PB-4079
Swedish Supplements Deep Cutz, 90 Caps
PB-4729
BioTechUSA Desert, 100 caps
PB-93802
Fairing Green Line DRY V2, 90 caps
När du använder dig av vätskedrivande kosttillskott så kommer du märka att du inte längre får den där tröttheten efter ett mördarpass på samma sätt som förut, tack vare att vissa vätskedrivande tillskott fungerar perfekt för att hjälpa kroppen att återhämta sig.

Framhäver muskulaturen och hjälper dig att nå vikten
Många ser också fördelen i att använda sig av vätskedrivande kosttillskott för att framhäva sin muskulatur eller för att maximera reningseffekten i kroppen under en detox. För de som tävlar inom fitness eller en sport där viktklasser tillämpas är vätskedrivande tillskott vanligt innan invägningen för att hamna på rätt vikt. Många kvinnor använder sig även av vätskedrivande produkter då de upplever att kroppen samlar på sig mycket vätska under menstruationen.

Vätskedrivande tillskott för rening av kroppen
Förutom sina vätskedrivande funktioner som gynnar muskelframhävande och invägning inför tävlingar så använder många även vätskedrivande för att med jämna mellanrum rena kroppen, i form av en detox kur. Genom att påskynda utdrivningen av vätska så rensar man kroppen på slaggprodukter.

Hos oss på Proteinbolaget hittar du de bästa vätskedrivande kosttillskottsprodukterna på marknaden.