Fairing Essential Amino Rush 0,5kg - - Proteinbolaget.se

010 - 138 88 50

Vardagar 09:30 - 15:30

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fri frakt från 499kr
MENY

Tillagd i varukorgen

Fairing Amino Rush 0,5kg i gruppen Aminosyror / EAA hos Proteinbolaget.se (PB-1176)

Fairing Amino Rush 0,5kg

Handla vidare
Gå till kassan
Fairing Amino Rush 0,5kg i gruppen Aminosyror / EAA hos Proteinbolaget.se (PB-1176)
Ambassadör - Grupp 1
Ambassadör - Grupp 2
Ederer Athletes
Fairing Amino Rush 0,5kg

Fairing Amino Rush 0,5kg

Smak: 
Antal: 
Leveransinfo

Om du beställer fler produkter är det leveranstiden angett på den vara som har längst leveranstid som gäller. Observera att din beställning kan delas upp på flera leveranser.

Lagersaldo:
Prisgaranti

Vi erbjuder alla våra kunder en prisgaranti, vilket innebär att om du otroligt nog skulle hitta samma produkt till ett billigare pris hos någon annan svensk webshop så matchar vi priset! Kontakta kundservice.

Prisgaranti
Fri retur

När du handlar hos oss kan du alltid känna dig trygg. Vi erbjuder dig helt kostnadsfri retur om du inte är nöjd med produkterna du fått.

Fri retur
29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr

Frakten hos oss kostar endast 29kr. Men om du handlar för mer än 499kr så bjuder vi på frakten!

29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr
Snabb leverans

Du ser produktens leveranstid under köpknappen på varje produkt. Köper du en lagervara så kan du alltid förvänta dig 1-2 dagars leverans. Köper du en beställningsvara så är leveranstiden något längre.

Snabb leverans
Artnr: PB-1176
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Info: Innehåll Artikellista

Fairings Amino RUSH har nu fått två nya och spännande smaker, Raspberry lemonade och Strawberry kiwi. Dessutom har förpackningen fått en helt ny fräsch design.

  • Muskeluppbyggande.
  • Påskyndar återhämtningen.
  • Stimulerar hormonproduktionen.


Fairings Amino Rush
 är ett koncentrat av fria, essentiella aminosyror av högsta renhetsgrad med ett extremt snabbt upptag i kroppen. Intag av essentiella aminosyror kan stimulera din muskeluppbyggnad och återhämtning under och efter ett hårt träningspass.

 

I Amino Rush är de essentiella aminosyrorna i fri form vilket ger fördelen att de mycket snabbt absorberas och transporteras ut till de arbetande musklerna. Drygt tre fjärdedelar av aminosyrorna utgörs av grenade aminosyror (BCAA), med en majoritet L-leucin. L-leucin är den aminosyra som har störst betydelse för din muskeltillväxt och återhämtning.

Arginin stimulerar ett ökat blodflöde genom att främja syntesen av kväveoxid, vilket ger en kraftigare muskelpump.

 

Amino Rush är helt fri från utfyllnadsämnen, kolhydrater och fett för att andelen essentiella aminosyror ska vara maximal. Amino Rush passar även dig som är vegetarian/vegan eller inte tål andra mjölkbaserade proteinprodukter.

 

Essential Amino Rush kan med fördel tas vid upprepade tillfällen kring träning för att maximera proteinsyntes och återhämtning. Ett intag av över 10 g EAA per dosering ger dock ingen ytterligare effekt. Det är också lämpligt att kombinera Amino Rush med snabba kolhydrater efter träningen för bästa återhämtningseffekt.


Doseringsförslag:
1 portion = 1 skopa (ca.10g) blandas i 2-3 dl vatten och intas 10 minuter före träning samt en portion direkt efter. Överskrid ej 3 portioner/dag.

Storlek:
500gOmdöme
2015-06-01 @ 00:56:01
Jag är kräsen som fan när de gäller smak.. har provat andra prudukter från denna tillverkare o alla smakat så illa si gav bort dom till en kompis som i sin tyt slänger dom I soptunnan.. får fortarande rysningar när ja tänker på din. Proteinbolaget ta bort faiering från ert sortiment eller sälj dom som billigast

Se fler varor
Fairing Äggvita 500g
Fler varianter
Fairings Äggvita är pastöriserad, torkad och pulvriserad äggvita från ca ...
229 kr
Fairing Fast Carbs 1,4 kg
Fler varianter
Maltodextrin utvinns från stärkelse och är en typ av kolhydrat som har ett extremt ...
89 kr
Fairing BCAA Xpand 400g
Fler varianter
Fairings nya BCAA XPand är ett kosttillskott bestående av grenade aminosyror och viktiga...
349 kr