Beauty Bear HAIR Vitamins 60 st - Proteinbolaget.se
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Du kanske är intresserad av

7

Beauty Bear HAIR Vitamins, 60 st

Beauty Bear
(0)
Beauty Bear HAIR Vitamins är utsökta gummies med smak av svarta vinbär, speciellt utformade med essentiella näringsämnen som stärker och upprätthåller håret. Läs mer.
Artnr: PB-2398
249 kr
Beställningsvara: 3-6 arbetsdagar
Prisgaranti
Snabb leverans
Fria returer
Fraktfritt vid 499 kr
 • BESKRIVNING
 • Beauty Bear HAIR Vitamins är härliga gummibjörnar med smak av svarta vinbär, de är speciellt framtagna med essentiella näringsämnen som stärker och upprätthåller håret. HAIR vitamins innehåller biotin, Acerola (vitamin C) och folsyra, vilka tillsammans stärker håret samtidigt som de skänker fylllighet och glans.

  • Bevisad effekt
  • Ej djurtestat
  • Välsmakade gummies
  • Vegansk  Ett antal studier har gjorts som visar att biotin bidrar till att öka hårväxten, hindrar DHT från att begränsa hårsäckarnas förmåga att absorbera proteiner, vitaminer och mineraler som är nödvändiga för att producera hår. DHT är en vanlig orsak till håravfall hos män, men även hos kvinnor med hormonella förändringar, t.ex. på grund av graviditet eller stress. Biotin stärker hårdheten i hårbotten genom att producera fettsyror som förhindrar mjäll och eksem. Dessutom gör fettsyrorna också håret friskare och starkare, så att håret inte slits. Folsyra och vitamin C är också viktiga vitaminer för håret. Vitamin C bidrar till att producera proteinkollagenet, vilket tillsammans med folsyran stärker blodkärlens funktion och gör det lättare för nytt hår att växa.

  Flera studier har visat att vitamin C främjar hårtillväxt, eftersom vitamin C är avgörande för kroppen när det gäller att tillverka kollagen. Kollagen stärker blodkärlens funktioner, vilket optimerar näringstillförseln till bland annat hår och hårfolliklar. Dessutom hjälper vitamin C också till att bekämpa fria radikaler, vilket kan vara ett resultat av håravfall under en lång tidsperiod.

  Folsyra är en viktigt del i processen för vackert och fylligt hår eftersom folsyra stöder celldelning, vilket gör att hårsäckarna kan producera nytt och friskt hår. På så sätt hjälper folsyran till att förhindra håravfall och tunna hårstrån.


  Användningsförslag:
  2 björnar dagligen i minst 60 dagar för bästa resultat.

  Storlek:
  60st.

 • INNEHÅLL
 • Ingredienser: Glukosirap, rörsocker, pektin (fruktfibrer), Acerola-extrakt (Malpighi glabra L.), vitamin A, vegetabiliskt vitamin D3, vitamin E, vitamin B5, vitamin B6, folsyra, vitamin B12, biotin, jod, zink, kolin , inositol, cikoria inulin, naturlig arom (svartvinbär), naturligt färgämne (antocyaniner), ytbehandlingsmedel (kokosolja, rapsolja, karnaubavax).
 • OMDÖMEN
 • 0 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar