Kalorisnåla dietbars - Proteinbolaget

010 - 138 88 50

Vardagar 07:30 - 16:00

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fri frakt från 499kr
MENY

Kalorisnåla bars

Är det dags att försöka få bort dina extrakilon, eller är du bara ute efter att bibehålla din nuvarande vikt? Då är dietbars den rätta lösningen för dig! Dessa kalorisnåla dietbars ger dig snabbt och enkelt en måltid innehållandes allt som du behöver, samtidigt som det inte sätter sig kring magen. Dessutom gynnas du i din träning då dessa dietbars innehåll hjälper dig att förbränna fett – speciellt om du använder de som måltidsersättning. Annars är de fantastiska hjälpmedel som gör att din träning kan bli effektiv och nyttig!
Topplista
Nutramino Nutra-Go 64g
Fler varianter
Nutraminos otroligt goda bars i "low sugar" format.
25 kr
Nutramino Lean Proteinbar 60g
Fler varianter
Låt oss presentera den nya vidareutvecklade Nutramino LEAN Proteinbar! Nutramino har givit de...
25 kr
Oh Yeah! One Bar, 60g
Fler varianter
Populär proteinbar från ISS Research.
25 kr
Picky Bars 45g
Fler varianter
Supernyttiga bars från Picky Bars.
29 kr
FAST NAX Proteinbar 35g
Fler varianter
Superlyxig och krispig proteinbar från FAST Sport Nutrition.
22 kr
Allevo Healthy Choice Bar 35g
Fler varianter
Proteinrik mellanmålsbar från Allevo
12 kr
FAST NIX Proteinbar
Fler varianter
En superlyxig och god multilagers proteinbar från FAST Nutrition.
22 kr
FAST Naturally High Proteinbar 35g
Fler varianter
Liten men proteinpackad bar från FAST Sport Nutrition.
16 kr
Ytterligare information
Att ta kontroll över sin vikt är en utmaning som alla säkert har tagit sin an, säkerligen med varierande resultat. Träning i alla ära – kosten är en minst lika viktig del att se över för att man ska kunna lyckas med att gå ner i vikt eller fortsätta ligga där du är idag. Det är där som dietbars kommer in. De ger dig ett enkelt, gott och smidigt sätt att antingen gå ner i vikt eller hålla dig där du är idag. Som måltidsersättning och/eller mellanmål ger de dig allt som du behöver för att må bra och samtidigt se resultat.


Ta kontroll över din vikt

Man brukar säga att det aldrig är försent att göra någonting åt sin egen vikt. Det spelar faktiskt ingen roll hur gammal du än är, att äta bättre och få en mer hälsosamt diet gynnar alla – ung som gammal. Med hjälp av dietbars får du den kontroll som du behöver, och känner dig samtidigt mätt med ett näringsinnehåll som gör mycket nytta för din kropp, både som hårt tränande och motionär.

På Proteinbolaget hittar du mängder av olika dietbars, just för att du ska kunna hitta de som fungerar för dig. Innehåll är givetvis den viktigaste parametern, men det spelar också roll hur de smakar och vad du föredrar. Därför ser vi till att du har mycket att välja på, så att våra dietbars inte bara hjälper dig att ta kontroll över din vikt, de kittlar också dina smaklökar på ett elegant sätt.