HMB kosttillskott för all fysisk aktivitet - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

HMB-kosttillskott

Är du ute efter att bygga upp en rejäl muskelmassa, eller är du kanske snarare intresserad av att bevara den muskelmassa som du redan har tränat till dig? Då är HMB ett fantastiskt kosttillskott för dig! HMB står för Beta-Hydroxy Beta-Methylbutuyrat och är en typ av aminosyra som härstammar från L-Leucin, den aminosyra som har störst bevisad effekt på proteinsyntesen och i sin tur uppbyggandet av muskler.

Här på Proteinbolaget hittar du ett stort utbud av HMB kosttillskott till bra priser!
Läs mer
PB-1120
Olimp HMB Mega Caps, 120 caps
PB-1296
Olimp HMB Mega Caps, 300 Caps
PB-00041
20
Kampanj
Self Omninutrition HMB
159 kr 199 kr
PB-9251
BioTechUSA HMB, 150 caps
PB-6236
BioTechUSA HMB 3000, 200g
PB-1498
Scitec Nutrition HMB
PB-6824
Olimp HMBolon NX, 300 caps
PB-59203
Swedish Supplements HMB Magnum, 150caps
PB-2386
Scitec Nutrition Mega HMB, 90 caps
Målet för många med sin träning är att få större och starkare muskler. För att muskler ska växa snabbt på ett naturligt och hälsosamt sätt behövs rätt näringsämnen i kroppen. Du kan träna så hårt du vill – det kommer ändå ha begränsad effekt om du inte använder dig av kosttillskott som HMB. Med dess hjälp får du bättre effekt på din träning och når snabbare resultat.


Bryt ner och bygg upp

En vital del av träningen är återhämtningen. Kroppen behöver sin vila för att musklerna ska kunna få den tid de behöver för att bygga upp sig igen efter en hård träning. Även i detta läge så är HMB det ideala kosttillskottet att ta. Det hjälper dig och din kropp med återhämtningen, där vävnadsreparationen skyndas på. Du tar det med fördel både till måltiderna och mellan för den allra bästa effekten.

Du hittar det bästa av det bästa här på Proteinbolaget. Vårt stora utbud av kosttillskott gör inget undantag när det gäller HMB, utan du hittar det allra senaste här i vårt sortiment. Se till att göra din träning så effektiv som möjligt med hjälp av HMB kosttillskott!