EAA aminosyror - Stort utbud! - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visade produkter

EAA-aminosyror

Din kropp behöver aminosyror. De behöver vara olika och flera till antalet och i EAA hittar du åtta aminosyror som du själv inte kan skapa. Du behöver med andra ord få i dig dem på något sätt. Dessa aminosyror är en vital och livsnödvändig del av din kost, och med hjälp av ett EAA kosttillskott ser du till att din kropp får det som du behöver.

Här på Proteinbolaget hittar du allt det som gör livet och träningen lättare. Alla vet vi hur viktigt det är att få i sig näringsämnen av flera olika sorter, och att det inte alltid är så lätt att lösa. Med EAA kosttillskott får du på ett enkelt sätt i dig de aminosyror som hjälper dig att bygga sund och fettfri muskelvävnad.
Läs mer
Har du en brist på EAA i ditt system så kommer du att märka det. Dels så märker du det genom att muskelproduktionen nästan helt avstannar, men du märker det framför allt genom att ditt immunförsvar inte fungerar som det ska. Med ett EAA kosttillskott löser du problemen.


För starka muskler och ett starkt immunförsvar

Vi tränar våra kroppar av olika anledningar, där starkare muskler och ett allmänt bättre fysiskt mående är två primära mål för många. Själva träningen är en stor del av den ekvationen, men vad du får i dig är minst lika viktigt för att ge dig själv de förutsättningar som krävs. Aminosyror, och speciellt EAA aminosyror, är otroligt viktiga för att du inte ska behöva kämpa mot mål utan resultat.

Med vårt stora utbud av olika EAA aminosyror har du alla möjligheter att bygga upp ditt förråd, både i badrumsskåpet och i din kropp, med de livsnödvändiga näringsämnen som din kropp behöver – oavsett om du tränar eller inte.