Aldrig Vila Bio-Colostrum - Muskelökande - Proteinbolaget.se

010 - 138 88 50

Vardagar 09:30 - 15:30

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fri frakt från 499kr
MENY

Tillagd i varukorgen

Aldrig Vila Bio-Colostrum i gruppen Svensktillverkat hos Proteinbolaget.se (PB-15431)

Aldrig Vila Bio-Colostrum

Handla vidare
Gå till kassan
Aldrig Vila Bio-Colostrum i gruppen Svensktillverkat hos Proteinbolaget.se (PB-15431)
Ederer Athletes
Ambassadör - Grupp 1
Ambassadör - Grupp 2
Aldrig Vila Bio-Colostrum

Aldrig Vila Bio-Colostrum

399 kr
Antal: 
Leveransinfo

Om du beställer fler produkter är det leveranstiden angett på den vara som har längst leveranstid som gäller. Observera att din beställning kan delas upp på flera leveranser.

Prisgaranti

Vi erbjuder alla våra kunder en prisgaranti, vilket innebär att om du otroligt nog skulle hitta samma produkt till ett billigare pris hos någon annan svensk webshop så matchar vi priset! Kontakta kundservice.

Prisgaranti
Fri retur

När du handlar hos oss kan du alltid känna dig trygg. Vi erbjuder dig helt kostnadsfri retur om du inte är nöjd med produkterna du fått.

Fri retur
29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr

Frakten hos oss kostar endast 29kr. Men om du handlar för mer än 499kr så bjuder vi på frakten!

29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr
Snabb leverans

Du ser produktens leveranstid under köpknappen på varje produkt. Köper du en lagervara så kan du alltid förvänta dig 1-2 dagars leverans. Köper du en beställningsvara så är leveranstiden något längre.

Snabb leverans
Artnr: PB-15431
Info: Innehåll
Aldrig Vila Bio-Colostrum är en komplett tillskott för dig som vill uppgradera din proteindrink. Produkten är baserad på råmjölkspulver, l-glutamin, HMB och levande bakteriekultur.

Aldrig Vila Bio-Colostrum kan ge dig:
  • Bättre immunförsvar.
  • Stimulans och reparation av RNA och DNA.
  • Kraftigt muskeltillväxt.
  • Miniminerad muskelnedbrytning.

Kolostrum - muskelmjölken för bebisar

Kolostrum innehåller över 90 kända komponenter som är sammansatta i en perfekt balans för att öka tillväxt och boosta immunförsvaret. För att hjälpa bebisarna på traven i det nya livet får de i sig en rik mängd på immunoglobuliner som binder bakterier till sig och för ut dem ur kroppen. På så sätt minskar risken för att bli sjuk. För att försvara mot farliga patogener återfinns över 20 stycken antikroppen mot kända patogener såsom E coli, salmonella, candida, streptokocker, stafylokocker mm. Förutom detta så återfinns även antibiotiskt verkande äggviteämnen som hjälper till att underhålla ett friskt immunsystem och bekämpa skadliga bakterier och virusinfektioner. Även tillväxtfaktorer är inkluderade i kolostrum och dessa ökar din proteinsyntes, reglerar neurotransmittorer som styr din sinnestämning, förbättrar hud och hår, ökar lean body mass och bränner fett, reparerar RNA och DNA med mycket mer! Och inte är det heller nog med det, massor med vitmaminer, mineraler och aminosyror får ni också i er när ni intar kolostrum.


HMB - dina musklers försvarare

HMB är en metabolit av den kända proteinsyntesstimulerande amniosyran Leucine. HMB förhindrar muskelnedbrytning och används ofta i behandling för AIDS och Cancer sjuka som lider av stor muskelnedbrytning. Denna i kombination av kolostrum och glutamin som stimulerar din muskeltillväxt säkrar två stora faktorer som avgör hur snabbt din återhämtning och tillväxt sker.


Glutamin - Jobbar 24/7

Glutamin tror man är den mest aktiva aminosyran i kroppen då den återfinns i flest metabola processer av alla aminosyror. En av uppgifterna är bland annat att återupprätta testosteronnivåerna i kroppen efter att man har tränat. Förutom inblandning i uppbyggnads processer så hjälper glutamin till att rengöra tarmarna och läka magsår. Magen kallas väldigt ofta för bukhjärnan då man har sett att magens hälsa har en extrem påverkan på vår hjärna. Vid dålig maghälsa får man alltså lätt störningar i hormoner och andra funktioner i kroppen. Därför är det otroligt viktigt att upprätthålla en god maghälsa. Dels för att optimera dina hormonbalanser och minimera infektioner för optimal tillväxt men framförallt för att må bra. Viktigt att ta hand om lilla knoppen. Maghälsa för mig in på den sista ingrediensen..

Probiotika - krigar för den goda sidan

Den sista ingrediensen vi har slängt i är probiotika "goda bakterier" i form av Lactobacillus-casei, L-lactis, L-salivarius, L-acidophilus, Bifidobacterium-bifidum. Väldigt mycket som vi får i oss idag via kosten eller när vi äter medicin dödar våra goda bakterier i magen och skapar en obalans. Kolostrum agerar som prebiotika ("mat" åt probiotika) vilket skapar en god synergi mellan ingredienserna i Bio-Colostrum.

Källa: "Emelie Hollsten aldrigvila.se"

Doseringsförslag:
Intag 1 skopa (10 g) Aldrig Vila Bio-Colostrum per dag. Går utmärkt att blanda med exempelvis proteinpulver.

Storlek:
250 g (25 portioner).

Smak:
VaniljOmdöme
2017-01-17 @ 16:50:30
Bra produkt

2017-01-17 @ 16:48:25
Toppen! 5/5

Se fler varor
Aldrig Vila Gateway Pure 320g
Fler varianter
Gateway PURE är den tredje pre-workout produkten från Aldrig Vila. PURE handl...
349 kr
Aldrig Vila BCAA 500 g
Fler varianter
Nu finns BCAA från de kända Aldrig Vila som även innehåller C-vitamin, Vitamin...
315 kr
Aldrig Vila Regenerate 800g
Fler varianter
Aldrig Vila Regenerate är en post-workout produkt för dig som kräver det bästa...
349 kr