Stacker2 Muscle Transform, 168 caps | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Du kanske är intresserad av

PB-1661
25
GAAM Week
Majkampanjer
GAAM Nutrition BCAA 6:1:1, 400 g
PB-8733
Muscletech Muscle Builder, 30 caps
PB-7217
BioTechUSA Wianabol, 90 caps
PB-2753
25
GAAM Week
GAAM Nutrition EAA, 400 g
PB-4808
34
Majkampanjer
GAAM Week
GAAM Nutrition Health Series Ashwagandha, 100 caps
7

Stacker2 Muscle Transform, 168 caps

(0)
Effektiv Testo-booster för att maximera muskelbyggnad. Läs mer.
Artnr: PB-3004
349 kr

Inklusive pant: kr

Styckpris: kr

Andra köpte även

PB-1661
25
GAAM Week
Majkampanjer
GAAM Nutrition BCAA 6:1:1, 400 g
PB-8733
Muscletech Muscle Builder, 30 caps
PB-7217
BioTechUSA Wianabol, 90 caps
PB-2753
25
GAAM Week
GAAM Nutrition EAA, 400 g
PB-4808
34
Majkampanjer
GAAM Week
GAAM Nutrition Health Series Ashwagandha, 100 caps

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Visa
Mastercard
Instabox
Postnord
Schenker
Budbee
 • Beskrivning
 • Stacker2 Muscle Transform är den senast utvecklade testosteonboostern för både nybörjare och erfarana bodybuilders! Hos Stacker2 handlar allt om innovation och resultat, dessa två ledord sammanfattar Muscle Transform.

  • Muskelökande
  • Ökad styrka
  • Ökade testosteronnivå
  • 100% naturligt
  • Förbättrad uthållighet


  Stacker2 Muscle Transform får nivån av fritt testosteron och tillväxthormon att stiga radikalt! Om man vill öka muskelkraften är det mycket viktigt att testosteronnivån höjs och att kortisolnivån förblir låg.

  Doseringsförslag: Ta 4 kapslar varje dag före frukost och 4 kapslar före läggdags.

  Storlek: 168 Kapslar.
 • Innehåll
 • Näringsvärdeper. dag (8 kapslar)
  Anabolic-HPLC Matrix
  D-aspartic acid
  3,4 Di-Vanillyl-tetra-hydro-furan
  Beta-Ecdysterone
  Boron (boron acid)
  Lagerstroemia Speciosa L (ext)(corosolic acid)
  4.134mg  LH-Plus Matrix1.383mg
  Magnesium600mg
  Charatin
  Secoisolariciresnol
  Royal jelly
  Icariin
  White button mushroom extrakt
  Thiamine HCI (vitamin  b1)4,2mg
  Muscle Transforms ingredienser:


  D-asparaginsyra
  Efter kreatin är detta förmodligen en av de mest undersökta ingredienserna i världen.
  D-asparaginsyra kan få det naturliga testosteronvärdet att stiga med mer än 40 %. För detta behöver man 3 000 mg D-asparaginsyra. En dagsdos av Muscle Transform ger ett intag av exakt 3 gram, helt enligt den vetenskapliga forskningen. D-asparaginsyra finns helt biologiskt tillgänglig, är 100 % säker att använda och ger inga biverkningar.  

  D-asparagin verkar genom kolesterol. Kolesterol används för att bilda testosteron i mitokondrierna.  Kolesterol kan endast tas upp i mitokondrierna efter att ha bundits till ett ämne som kallas "steroidogenic acute regulatory protein" (sTAR). sTAR har alltså en stor betydelse i produktionen av testosteron i kroppen. Ju mer sTAR som finns tillgängligt desto mer testosteron kan produceras. D-asparaginsyra höjer den totala mängden av sTAR vilket leder till att kroppen producerar mer testosteron. Muscle Transform innehåller en speciell form av D-asparaginsyra som tas upp väldigt effektivt och snabbt av människokroppen.


   

  3,4-divanillyltetrahydrofuran – brännässleextrakt -
  Sänker halten av SHBG och höjer på så vis halten av fritt testosteron. SHBG är en komponent som binder till testosteron och gör det obrukbart för muskeltillväxt. Kraftsportare kan ha nytta av att sänka SHBG-halten. Man har nyligen upptäckt en andra egenskap: detta extrakt höjer känsligheten hos insulinreceptorerna och ökar alltså vaskulariteten, vilket leder till ett förbättrat upptag av näringsämnen och en ökad muskelpump.

  Ekdysteron och Royal Jelly
  Ekdysteron kombinerat med Royal Jelly-extrakt har en mångsidig verkan. Ekdysteron stimulerar tillväxten av muskelmassa och sänker samtidigt graden av kroppsfett.
  Dessutom förbättrar ekdysteron uthållningsförmågan genom att öka lagring av glykogen och stimulera hemoglobinproduktionen. Hemoglobin är ett protein som finns i de röda blodkropparna i blodet och som står för transporten av syre.

  Icariin (Epimedium Sagittatum 40 %)
  Stimulerar produktionen av extra LH-hormoner genom att stå emot verkan av muskelnedbrytande kortisol. Dessutom gör isoflavonerna att nedbrytningen av testosteron går långsammare, vilket leder till att testosteronet är aktivt längre och att koncentrationen därmed stiger. Icariin är också känt för sin antioxiderande verkan.

  Boron med magnesium
  Bor är ett biologiskt aktivt spårämne som påverkar magnesium på ett positivt sätt. Bor höjer också testosteronhalten. Magnesium bidrar till en bra muskeltonus. Med en tillräcklig nivå av magnesium är övningarna lättare att utföra med färre blockeringar och mindre muskelkramp.

  Agaricus bisporus-extrakt,
  Har en stark antiöstrogen verkan. Östrogen höjer bland annat fettprocenten, vilket man vill undvika. Antiöstrogener höjer testosteronnivån hos män.

  Vitamin B1 (tiamin)
  Bildar ett koenzym (hjälpämne) som är nödvändigt för omsättningen av kolhydrater (stärkelse och socker) till energi, vilket är viktigt inom kraftsport. En låg tiaminnivå höjer mjölksyrahalten i blodet, vilket leder till trötthet. Detta ämne har alltså tillförts för att kunna prestera längre på en hög nivå, en fördröjd försurning. Vidare bidrar vitamin B1 till en god funktion hos hjärtat och nervsystemet.

  Charantin (Momordica Charantia 15 %)
  Har en mångsidig, framför allt renande verkan. Charantin har en blodrenande verkan och en fördelaktig effekt på matsmältningen. Ämnet kan dessutom främja aptiten.

  Muscle Transform ska användas som en kur. Genom att ta den rekommenderade dagliga dosen försätter du kroppen i ett anabolt tillstånd för att bli större och starkare. Under en Muscle Transform-kur kommer du redan efter några dagar att märka att du blir starkare och kan träna längre och tyngre. Denna höga träningsintensitet gör att du får mer stenhård muskelmassa och utvecklar den bodybuilderkropp som du har jobbat så hårt för.

Recensioner (0)

0 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Mest populära från

PB-4808
34
GAAM Week
Majkampanjer
GAAM Nutrition Health Series Ashwagandha, 100 caps
PB-4930
25
Majkampanjer
GAAM Week
GAAM Nutrition Power Series TEST, 120 caps
PB-4875
40
GAAM Week
GAAM Nutrition Candy Series Test, 260 g
PB-83544
Sportlab Ecdysterone, 60 tabs
PB-765
25
Majkampanjer
GAAM Week
GAAM Nutrition Power Series TEST, 240 caps
PB-37280
BioTechUSA Tribulus Maximus, 90 caps
PB-612
25
GAAM Week
Majkampanjer
GAAM Nutrition Power Series TEST, 360 caps
PB-2654
BioTechUSA Tribooster, 60 tabs

Senast besökta produkter

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss: