Self Omninutrition Vegan Protein, 500 g | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Du kanske är intresserad av

17

Self Omninutrition Vegan Protein, 500 g

Det perfekta Vegan proteinet. Gott, lättlösligt och proteinrikt! Läs mer.
Artnr: PB-2961
219 kr

Inklusive pant: kr

Styckpris: kr

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Visa
Mastercard
Instabox
Postnord
Schenker
Budbee

@proteinbolaget

Inspireras av vår Instagramfamilj

 • Beskrivning
 • Det perfekta Vegan proteinet. Gott, lättlösligt och proteinrikt!

  • Proteinrik
  • Innehåller omega 3-6
  • Anti-inflammatorisk funktion
  • Rik på kalcium och järn
  • Rik på fiber


  Hampaprotein

  100% vegan protein formula med hampa, ris och havreprotein.
  Hampa protein utvinns från växten Cannabis Sativa, genom slipning av fröna och med hjälp av kallpressning. Hampa protein erbjuder ett komplett utbud och rätt proportion av alla essentiella aminosyror, lätt assimileras av kroppen. De är mycket rik på essentiella fettsyror, inklusive omega 3 och omega 6, vitamin C, kalcium och järn. Fettsyrorna är viktiga för kontroll av den inflammatoriska processen och främja en sund hormonbalans.


  Risprotein

  Detta protein utvinns ur brunkornigt ris. Mycket rik på protein ger ungefär 24 g av protein i en del av 30g. Mycket rik på kalcium och järn. En av de mest intressanta egenskaperna hos detta protein är dess matsmältningsförmåga, vid en mellanliggande hastighet mellan proteiner vassla och kasein, vilket innebär att kan ge en stadig tillförsel av aminosyror till musklerna.


  Havreprotein

  Utmärkt källa till B-vitaminer, vitamin A, vitamin E och vitamin D. Det innehåller också kalcium, järn och zink. Av betaglukaner som finns i detta protein är föreningar som absorberar kolesterol (dåligt) och syror från tarmen, varigenom man undviker de skadliga föreningar i kroppen och hjälper till att eliminera dem passera naturligt. Detta protein rekommenderas också för diabetiker då den innehåller lösliga fibrer som gör det möjligt att stabilisera blodsockernivåer och eftersom det minskar upptaget av socker i tarmen, minskar också halterna i blodet.

  Doseringsförslag:
  1-3 portioner per dag beroende på behov och med tanke på andra proteinkällor från kosten.

  Smak:
  Naturell

 • Innehåll

Recensioner (3)

3 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Meme 2020-02-13
Håller med Veronica. Blandad med smithies smakar den bäst. Är också trött på konstigt sötade shakes, detta pulver är inte en av dom. Mycket godare än många andra.

0 | 0

Veronica 2019-10-25
Eftersom jag är trött på att nästan alla proteinpulver är smaksatta och känns sötsliskiga, så är detta ett perfekt alternativ för mig. Gör min morgonsmoothie med denna ihop med banan, kokos och färska jordgubbar och det är SÅ gott! Mycket havresmak och kanske inte jätte god att dricka som den är… Men ett perfekt alternativ till allt det andra söta… ) Jag gillar den.

0 | 0

Erik 2019-10-12
Hemsk både smak och konsistens!

0 | 0

Visa fler
3 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar

Våra kunder älskar oss!

Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss: