Reflex Nutrition Vegan Protein 2,1kg - - Proteinbolaget.se
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Du kanske är intresserad av

4

Reflex Nutrition Vegan Protein, 2,1 kg

Vegan protein från Reflex Nutrition är tillverkad av en patenterad tillverkningsprocess som är riktad till alla vegetarianer och veganer. Läs mer.
Artnr: PB-1330

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Smak: 
Antal: 
Prisgaranti
Snabb leverans
Fria returer
Fraktfritt vid 499 kr
 • Beskrivning
 • Vegan protein från Reflex Nutrition är tillverkad av en patenterad tillverkningsprocess som är rikttad till alla vegetarianer och veganer.

  • Perfekt till alla vegetarianer eller veganer.
  • Fri från konstgjorda sötningsmedel och färgämnen.
  • Fri från soja.
  • Innehåller Digezyme samt Lactospore för matsmältningen.

  Den unika och naturvänliga processen extraherar rent ärtprotein endast med hjälp av vatten vatten helt utan några kemikalier. Vegan protein är ett otroligt lättsmällt och kan jämföras med de bästa animaliska proteinkällorna som vassle, ägg och mjölk. Den har väldigt bra smaker och en blandning ger dig hela 74% protein och en stor del aminosyror. De viktigaste aminosyrorna som L-leucin, L-isoleucin och L-valin finns det mängder av i detta protein. I själva verket så innehåller detta vegan proteinet mer BCAA än det bästa äggproteinet. Ärtprotein innehåller även störremängder av både arginin och glutamin tillskillnad mot vassle och äggproteiner. Det är få veganproteiner som är helt fri från soja, gluten och är helt allergenfri. Reflex Nutrition har gjort detta till ett utav de naturligaste proteinerna med hjälp av miljövänlig odling samt helt fri från konstgödsel.
  Vegan protein frå Reflex Nutrition är sötad med stevia som är en samling av växter som användts i hundratals år för sötning av mat och dryck.
  En annan stor skillnan där Reflex Nutrition drar ifrån är att de har tillsatt det mycket unika Digezyme vilket är ett matsmältningsenzym samt Lactospore.

  Doseringsförslag:
  Blanda 25g protein tillsammans med 300ml vatten.

  Storlek:
  2,1kg – 84 serveringar.
 • Innehåll
 • Näringsvärde per 100 g
  Protein74 g
  Kolhydrater4,1 g
  Fett5,6 g
  Kostfiber3,4 g
  Natium1,3 g

  Ingredienser:
  Ärtprotein, naturliga färgämnen, fettreducerat kakaopulver, betain, betakaroten, aromer, förtjockningsmedel (karboximetylcellulosa), naturligt sötningsmedel (atevia), matsmältningsenzymer (amylas, proteas, cellulas, laktas, lipas), probiotika (Bacillus coagulans).

 • Omdömen
 • 2 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar