Muscletech 100% Platinum Glutamine, 300g | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik
2

Muscletech 100% Platinum Glutamine, 300g

ID: PB-84266
199 kr

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker
 • Beskrivning
 • 100% Platinum Glutamine är ett smak och luktfritt glutaminpulver i premiumsegmentet som enkelt blandar sig med vatten eller i någon annan produkt du redan använder.
  Platinum 100% Glutamin innehåller L-glutamin (2,5-diamino-5-oxopentansyra) - den mest förekommande aminosyran som finns i vårt blod. Ökat glutamininnehåll i musklerna gör det möjligt för glutamin att undertrycka oxidationen (nedbrytningen) av lucin - den viktigaste aminosyran som är involverad i proteinsyntesen. Eftersom hård träning snabbt tömmer glutamindepåerna så kan komplettering med högkvalitativt glutamintillskott hjälpa till att fylla på dessa depåer.

  • Rent L-glutamin
  • Smak & luktfritt
  • Löser sig bra
  • Förbättrar immunförsvaret


  Hur fungerar det?


  Glutamin är den vanligaste, icke-nödvändiga, fria aminosyran i kroppen - mer än 20% av de totalt cirkulerande aminosyrorna i kroppen är glutamin. Din muskler innehåller särskilt mycket glutamin, vilket gör det extremt viktigt för muskelmetabolism. När du tränar hårt kan dina muskler förlora upp till 50% av deras glutamindepåer, så du måste ersätta dem snabbt!


  Vem bör använda produkten?


  Platinum 100% Glutamin är designad för alla, från aktiva män och kvinnor och fitnessentusiaster till högpresterande idrottare, powerlifters, crossfitters, bodybuilders, uthållighetsutövare och alla som vill öka sitt glutaminintag för att hjälpa till att fylla på plasma glutamin och cellvolumisering, proteinsyntes och glykogenpåfyllning efter träning.


  Hög kvalitet


  För att säkerställa en hög standard på kvalitet och renhet, genomgår varje burk Platinum 100% Glutamin en strikt kvalitetskontroll, och testas och kontrolleras av tredje part för att garantera att varje burk uppfyller högsta standard för renhet, kvalitet och konsistens.

  Doseringsförslag:
  Blanda 1 skopa (5 g) med 240 ml vatten, tag 5-10 g per dag, förslagsvis 5 g ca 45 min innan träning och 5 g ca 20 min efter träning. 

  Storlek:
  300 g - 60 portioner.
 • Innehåll
 • InnehållPer 1 skopa (5 g)Per 2 skopor (10 g)
  Glutamin5 g10 g


  Ingredienser: 
  L-glutamin.

  Allergiinformation: Kan innehålla spår av mjölkprotein, ägg, soja, fisk och skaldjur.

Recensioner (0)

0 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.6 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.7 / 5