Köp proteinpudding & proteingröt hos Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Proteingröt och proteinpudding

Har du också svårt att fatta rätt beslut på morgonen? Vi vet hur lätt det kan vara att falla tillbaka i gamla, dåliga vanor på morgonen, när man är halvyr efter en natt med mer eller mindre bra sömn. Där är det rent av mänskligt att välja det lätta alternativet – mackan, juicen och kanske någon kopp kaffe. Men det finns enkla och smidiga alternativ att välja på. Vill du verkligen förändra morgonrutinen snabbt så är det proteingröt och proteinpudding som du ska välja. Snabb tillagning, supergott och dessutom en otroligt bra start på morgonen för din kropp!
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-0820
NJIE ProPud, 200 g
PB-0892
6
12 x NJIE ProPud, 200 g
PB-1825
Fairing Proteingröt, 1,4 kg
PB-5455
Scitec Nutrition Oatmeal, 1,5 kg
PB-6000
Protein World Slender Porridge, 1 kg
PB-3734
6
12 x NJIE ProPud, Chokladboll, 200 g
PB-2463
BioTechUSA Oat & Whey With Fruits, 696 g
PB-2133
Fairing High Protein Pudding, 500 g
PB-8082
Womens Best Protein Pudding, 4 x 125 g
PB-4837
NJIE ProPud, 500 g
Artikel 1-17 av 17

Du kanske också gillar

Nyttig gröt och pudding

I den här kategorin av Proteinbolaget hittar du våra populära produkter med proteingröt och proteinpudding. Oavsett om du väljer proteingröt eller proteinpudding till din frukost, mellanmål eller kvällsmat så är det ett väldigt enkelt sätt att se till att du får i dig bra näringsämnen snabbt, som dessutom lämnar en härlig mättnadskänsla i magen. Proteingröt och proteinpudding passar helt enkelt den aktive väldigt bra, som samtidigt lider av tidsbrist. För det är inte bara nyttigheten som är fördelen med proteingröt eller proteinpudding – det är också att det går väldigt snabbt att tillaga!

Frukost för mästare

Alla som är aktiva, tränande människor med fokus på att skapa förändring i kroppen vet att en bra träning måste kombineras med en bra kost. Visserligen gör det kanske inget om du äter lite onyttigt när du tränar hårt, men din effekt och utveckling kommer att vara långsammare. Med en bra kost ger du dig allt det som du behöver för att få bäst utväxling på dina prestationer och det är här som proteingröt eller proteinpudding kommer in i bilden som en enkel lösning på ett annars ganska tidsslösande projekt. Så är du sugen på något annat än shakes och bars till frukost, mellanmål eller kvällsmat? Prova då någon av våra populära produkter från ledande märken med antingen proteingröt eller proteinpudding, i choklad eller någon annan smaskig smak!