Mineraltillskott - Snabb leverans från Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Mineraltillskott

En ständig följeslagare med vitaminer är mineraler. De två är som ler och långhalm, bröder eller systrar, vad ni vill. Även om det är så att de båda är väldigt viktiga i kombination, så finns det också en tydlig skillnad mellan dem båda. På inget sätt innebär det att den ena är mer viktig än den andra, bara det att de har olika funktioner och möjligheter att hjälpa våra kroppar att hålla sig friska och starka. Mineraler är nämligen icke organiska ämnen, där många av de också är essentiella näringsämnen. Det betyder att din kropp måste ha dem – och du hittar dem här hos oss på Proteinbolaget!

Läs mer
PB-2889
Vitamin Well Upgrade Citron Kaktus
PB-83424
10
GAAM Nutrition Health Series Magnesium, 200 caps
PB-3740
Enervit Sport Recovery Drink, 50 g
PB-1687
Fairing Kalium, 100 caps
PB-78429
15
GAAM Nutrition Health Series Magnesium, 300 caps
PB-24715
BioTechUSA Spirulina, 100 caps
PB-80001
Olimp ZMA, 120 caps
PB-26712
BioTechUSA Vita Complex, 60 caps
PB-1091
Scitec Nutrition ZMB6, 60 caps
PB-1525
Sportlab ZMA, 90 caps
PB-7902
Elit Nutrition Multi Well 90 tabs
PB-123
Fairing Magnesium
PB-34576
BioTechUSA Zinc Max, 100 caps
Mineraler är helt enkelt livsnödvändiga för våra kroppar. Här handlar det inte om att det är skillnad på att vara en hårt tränande människa eller någon som föredrar fikastunder i tid och otid. Alla kommer att behöva ett tillskott av mineraler i sin kost, eller genom mineraltillskott. Mineralernas primära funktion är att uppbyggnaden av skelettet ska vara idealisk, samtidigt som musklerna ska kunna agera på ett normalt sätt. Dessutom är vår ämnesomsättning beroende av att du få ett mineraltillskott.

Stort och litet i ett
Det är skillnad på mineraler och mineraler. Vissa av dem behöver vi stora mängder av, och de kategoriseras i gruppen makroelement. Här ingår mineraler som kalcium, fosfor, natrium och magnesium. Sen finns det också de mineraler som vi inte behöver lika mycket av – mikroelementen –och här hittar du järn, zink, selen och koppar. Alla dessa varianter av mineraltillskott hittar du här hos oss på Proteinbolaget!

Se till att göra din kropps funktioner en riktigt stor tjänst och hitta dina mineraltillskott som ser till att du inte bara mår så bra som du kan göra, utan också ger dig de perfekta förutsättningarna att prestera på din toppnivå i vad du än tar dig för!
1  2  3  Nästa »