Laktosfritt protein & proteinpulver - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Laktosfritt proteinpulver

För dig som tränar men är känslig mot laktos så finns det laktosfritt proteinpulver att tillgå. Laktosfritt proteinpulver är ett optimalt tillskott för dig som vill få ut så mycket som möjligt av din träning. Eftersom dina muskler är byggda av protein så är det naturligt att använda sig av laktosfritt protein för att öka muskeltillväxten. Proteinbolaget erbjuder ett utbud av proteinpulver för laktosintoleranta.

Proteinbolagets utbud av laktosfritt proteinpulver har en hög proteinhalt och ett högt biologiskt värde och fungerar minst lika bra som de proteintillskott som innehåller laktos.
Läs mer
PB-06974
70
HeltÄrligt Äggvitepulver, 400 g
PB-3731
BioTechUSA Rice Protein, 500 g
PB-6872
PranaOn Power Plant Protein, 400 g
PB-05872
HeltÄrligt Äggpulver, 750 g
PB-3489
PranaOn Primal Protein, 1 kg
PB-0106
Scitec Nutrition Egg PRO, 930 g
PB-3715
PranaOn Phyto Fire Protein, 400 g
PB-5630
Olimp Sojavit 85, 700 g
Laktosfritt proteinpulver hjälper dig med ökad återhämtning och muskelmassa. Beställ ditt proteintillskott hos Proteinbolaget idag för det bästa sättet att snabbt tillföra kroppen protein i samband med din träning. Vi har ett utbud med ett flertal olika smaker. Välj ett laktosfritt proteinpulver som passar din smak!

Laktosfri protein - snällt mot din mage
Laktosfritt proteinpulver är lättsmält, lättblandat och snällt mot din mage. Med proteintillskott ger du din kropp de bästa förutsättningarna för en bra muskeltillväxt och en viktig återhämtning mellan passen. Laktosfritt protein fungerar precis lika bra som proteintillskott som innehåller laktos, då det har en hög proteinhalt och ett högt biologiskt värde.

Viktiga näringsämnen och aminosyror
Med proteinpulver för laktosintoleranta får du i dig viktiga näringsämnen och aminosyror som hjälper kroppen med muskeltillväxten och återhämtningen. En perfekt proteinkälla som du kan blanda både med vatten eller med laktosfri mjölk.

Spana in vårt laktosfria val för dig som är laktosintolerant och klicka hem det redan idag. Proteinbolaget har alltid lågt pris med prisgaranti, och alla ordrar som görs innan 15:00 skickas samma vardag.