Logga in
Historik

Post Workout

Post workout är ett kosttillskott som du intar efter ditt träningspass, till skillnad från en pre workout som ska tas innan ditt pass. Det är viktigt att fylla på förrådet med rätt kolhydrater och protein efter ett träningspass för att kunna ta vara på resultaten. Ett lätt och smidigt sätt att göra det är genom en sammansatt post workout-produkt. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 3 av 3

Senast besökta produkter

Vad är post workout?

Post workout är en produkt som innehåller sammansatta kosttillskott med syftet att hjälpa din kropp återhämta sig maximalt efter ditt träningspass. Till skillnad från en pre workout eller en intra workout så tas en post workout efter ditt träningspass.

Post workout som kosttillskott?

När du tränar så bryts dina muskler ned för att kunna byggas upp starkare igen. Under den tiden försämras också ditt immunförsvar och risken för att bli sjuk ökar. Förutom vila och sömn kan kosttillskott hjälpa din kropp att maximera din återhämtning.

Genom att fylla på kroppen med protein och rätt sorts kolhydrater efter ditt träningspass skapar du bra förutsättningar för att kunna ta vara på resultatet av din träning. Här kan dom olika näringsämnena i en post workout-produkt underlätta och påskynda återhämtningstiden.