Köp Testosteronhöjare | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Testosteronhöjare - Testobooster

Du har säkert hört talas om hormonet testosteron. Desto mer naturligt testosteron desto större ökning muskelmassa. Ett enkelt sätt att naturligt öka mängden testosteron i din kropp är genom ett testosteronhöjande kosttillskott. Viktigt är det att veta skillnaden mellan testobooster och syntetiskt testosteron, vilket är olagligt. En testobooster har syftet att höja dina nivåer till dom naturliga, medan syntetisk har syftet att höja dina nivåer till över dom naturliga.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-4930
25
Kampanj
Gaam Week
GAAM Nutrition Power Series TEST, 120 caps
PB-1577
31
Kampanj
Swedish Supplements T-Power, 200 caps
PB-4875
40
Gaam Week
GAAM Nutrition Candy Series Test, 260 g
PB-83544
Sportlab Ecdysterone, 60 tabs
PB-765
25
Kampanj
Gaam Week
GAAM Nutrition Power Series TEST, 240 caps
PB-1857
Sportlab PRO 17-Dione
PB-2684
BioTechUSA TST + GH, 300 g
PB-612
25
Gaam Week
Kampanj
GAAM Nutrition Power Series TEST, 360 caps
PB-1155
Stacker2 Testo 4-HD, 120 caps
PB-7217
BioTechUSA Wianabol, 90 caps
PB-89533
Muscletech Alpha Test, 120 caps
PB-8317
PES ErasePro+, 60 caps
Artikel 1-28 av 49

Du kanske också gillar

Vad är testosteronhöjare?

Testosteron är ett hormon som främjar muskeltillväxten. Som det låter på namnet är en testosteronhöjare ett kosttillskott som ska öka mängden testosteron naturligt i kroppen. Desto mer naturligt testosteron desto större ökning av muskelmassa för hårt tränande individer.

Testosteronhöjare som kosttillskott

Tittar du lite närmare på innehållet i en testobooster så kan du dra egna slutsatser om du tror att det funkar eller inte. Bland annat vitaminer och mineraler sägs kunna höja testosteronnivåerna naturligt. När man kombinerar dessa ämnen i en tablett kan man höja testosteronnivåerna naturligt.

Men skulle du redan ha extremt höga nivåer genom optimal kosthållning så kommer en testobooster inte göra någon större skillnad. Men det är väldigt få som kommer upp i dessa nivåer genom endast kost.

Testosteronhöjare samma som anabola steroider?

Det är inte ovanligt att kritiken som riktas mot testoboosters ofta är i form av att det skulle höja testosteronnivåerna på samma sätt som anabola steroider (syntetiskt testosteron). Dock är syftet med en testobooster inte att höja dina testosteronnivåer till över dom naturliga, utan bara att höja dina nivåer till dom naturliga.
1  2  Nästa »