CLA fettförbränning - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

CLA fettförbrännare

Är du ute efter att få extra bra effekt på din bantning eller viktnedgång? Kanske är det så att du har kämpat länge och väl med att gå ner i vikt. Möjligen är det så att kilona rann av dig i början när du verkligen gick in för det, men att det nu har stannat av och du har väldigt svårt att få bort de där 5-6 kilona som hänger kvar. Då finns det en lösning för dig. Med bevisad effekt har det visat sig att CLA fettförbrännare ökar omsättningen av fetter i kroppen i samband med träning, och tar det där sista svåra fettet på kroppen. Nå ditt mål med CLA fettförbränning!
Läs mer
PB-6955
25
Efterfesten
GAAM Nutrition Health Series CLA, 100 caps
PB-3718
BioTechUSA CLA 400, 80 caps
PB-3673
Scitec Nutrition CLA, 60 caps
PB-2069
Optimum Nutrition CLA, 90 caps
PB-7333
Elit Nutrition CLA, 90 caps
PB-4104
RCSS CLA-XS, 90 caps
PB-2105
Nutritech CLA
PB-0400
Muscletech Platinum Pure CLA, 90 caps
PB-8307
Strength CLA, 200 caps
CLA fettförbränning innehåller konjugerad linolsyra. Det är en typ av transfettsyra som testats noggrant och haft bevisad effekt på en ökad fettförbränning vid träning. Det är ett tillskott som du kan ta för att göra effekten på din träning än bättre – för att du ska kunna nå de mål som du har satt upp. Se det som en motivation. Att träna i kombination med ett intag av CLA fettförbränning gör att du får ut mer av alla de timmar som du spenderar i löparspåret, på gymmet, i simbassängen eller var du nu väljer att lägga din träning. CLA fettförbränning är den extra kryddan som gör träningen roligare.


Går ner i vikt och öka muskelmassan

Det är inte enbart fettförbränning som ges en extra push med hjälp av CLA. Det är också ett sätt för dig att bygga muskler mer effektivt, utan att du samtidigt lägger på dig massa fett. Så på många sätt kan CLA vara drömmen för den hårt tränande individen med högt uppsatta mål – inte bara går du ner i vikt, då ger också dina muskler en bättre chans att växa till sig.

CLA är en essentiell transfettsyra, vilket betyder att kroppen måste få detta ämne. Oftast hittar vi det i föda, som i mjölk och nötkött, men inte i lika hög koncentration som det du hittar i Proteinbolagets sortiment av CLA fettförbränning.