Sista chansen

49
Kampanj

GAAM Collagen, 400 g

249 kr / 189 kr
Smak
Unflavoured Lagervara Bäst före:

Lägg till ett tillbehör

Välj produkt i listan ovanför
(6)
ID: PB-27782

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Kollagen

 • Beskrivning
 • GAAM Collagen är ett kosttillskott gjort på hydrolyserat kollagen. Kollagen har en stor funktion vad gäller kroppens hår, hud och naglar. Kollagen har även en smörjande effekt på leder och brosk, därmed är kollagen även bra för kroppens rörelseförmåga.
  GAAM Collagen har en mycket hög biotillgänglighet och stärker kroppens hår, hud, naglar och leder inifrån. Kollagen produceras naturligt i kroppen men produktionen avtar med åldern och ett tillskott kan vara en god idé.

  • Rik på protein
  • Naturell smak
  • Positiv inverkan på hår, hud och naglar
  • Högt biologiskt värde


  Stärker kroppen inifrån!

  GAAM Collagen har en naturell smak som underlättar ett dagligt intag. Den smidiga pulverfomen löser sig lätt i vatten och ger produkten ett effektivt och snabbt upptag i kroppen. GAAM Collagen besår av kollagen i peptidform, vilket innebär att proteinerna i kollagenet är nedbrutna i minsta möjliga beståndsdelar och därmed väldigt lättupptagligt i kroppen. Testa även att blanda en portion i din BCAA för en rejäl proteinboost och önskad smak.


  Doseringsförslag:
  Blanda ca 1 skopa (13 g) med 300-400 ml vatten i en shaker.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Aspartam, Färgämnen, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bygga muskler, Må bra
  Smak:
  Naturell
 • Innehåll
 • NäringsvärdePer. dos
  Kollagen 13 g
  - varav protein11,7 g

Recensioner (6)

6 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jennie 2021-08-23
Prisvärd, aldrig testat märket men hade gärna önskat de fanns med nån smak.
Vanessa 2021-07-31
Eftersom den var smaklös, vilket jag visste så blev jag inte jätte imponerad, hade velat att det fanns med smak…men den har en konstgjord smak vilket jag inte gillade jätte mycket…men kommer fortsätta använde då jag behöver kollagenet.
Joachim Jensen 2021-07-08
Redan efter någon månad med tillskott av collagen i kosten,har jag märkt en väsentlig förbättring av mina led problem. Det är lättlösligt och smakar eller luktar inte nämnvärt,så perfekt att blanda i min protein shake efter gymmet eller i en smoothie på jobbet.
Maria Nava 2021-07-05
Hej! Jag började att inkludera i mina vardagar och helger Collagen eftersom det hjälper mycket till skydda mina leder och förstärka mina någlar och jag ser att jag inte tappar det mängden av håret i dagsläget. Dett perfekt kosttillskottet för att börja dagen. Ingen smak eller doft alls så blir det grymt för att blanda med min smothiee eller med vatten. Jag hög rekommenderar att prova den bästa kosttillskott jag har provat för ett mycket bra pris.
Visa fler
6 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5