Sista chansen

11
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 5 gånger under de senaste dagarna

BioTechUSA Sleep 60 caps

179 kr
161 kr

Tidigare lägsta pris

161 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(7)
Tillfälligt slut ID: PB-0146

Mest populära från Hälsokost övrigt

 • Beskrivning
 • Melatonin främjande kosttillskott från BioTechUSA.
  BioTechUSA Sleep ökar melatoninproduktionen. Melatonin är ett naturligt hormonreglerande ämne som produceras av tallkörteln, som ligger i hjärnans mitt.

  • Melatonin främjande
  • Ökad sömnkvalitet
  • Naturliga ingredienser

  Melatonin kontrollerar sömnighet på kvällen. Dess produktion kan hämmas av naturligt eller konstgjort ljus, såväl som stress. De allra flesta vuxna behöver 6 till 9 timmars sömn på natten; både för lite och för mycket sömn kan orsaka trötthet under dagen.

  Doseringsförslag:
  2 kapslar en timme före sömn i 7 dagar.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Storlek:
  60 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  Prunus cerasus350mg
  Fewerfew flower350mg
  L-tryptofan300mg

  Ingredienser: Prunus cerasus frukt extrakt, Feverfew blomma (Tanacetumparthenium) extrakt, L-Tryptofan, kapselskal [gelatin, renat vatten, färg (titandioxid)], bulkmedel (mikrokristallin cellulosa), antikockningsmedel (kiseldioxid, magnesiumstearat).

Recensioner (7)

7 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
andreas 2023-01-28
för mig var dessa inte en favorit. men kan säkert vara bra för andra. så nog värt och testa själva eftersom de olika för alla.
Björn 2022-07-27
Verifierat köp
Dessa funkar förvånansvärt bra. I vanliga fall sover jag väldigt lätt och vaknar av det minsta lilla, men sedan jag började äta sleep så sover jag lite djupare. Samt att det är lättare att somna på kvällarna. Måste dock tillägga att det inte är några mirakel piller som gör att du tvär somnar. Men man märker helt klart att man blir tröttare. Rekommenderas starkt att prova.
Matti 2021-11-04
Suverän produkt får djup o god sömn, ta dom 1-2 timmar innan läggdags alt när du lägger dig o ser en film så somnar man snabbt o sover väldigt bra markant skillnad jämfört med att inte ta dom, i vanliga fall sover jag uselt. Tillskillnad från ZMA så funkar det här och man slipper dessutom diarreh. ????
Anders 2021-05-09
Funkar bra. Go’ sömn utan att man blir mosig på morgonen.
Visa fler
7 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5