Affiliate
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Tjäna pengar på att visa våra produkter!
Proteinbolaget.se är en av de ledande e-handelssajter i Sverige för kosttillskott och träningstillbehör. Intresset för träning och hälsa har blivit större än någonsin i Sverige de senaste åren, inte minst på sociala plattformar. Sociala plattformar som hemsidor har ofta en anpassad och relevant målgrupp, en målgrupp som vi gärna vill nå. 

Vill du vara en affiliate för Proteinbolaget är det viktigt för oss att du har en hemsida som riktar in sig på träning och hälsa. Våra produkter ska kunna visas upp i ett relevant sammanhang för en anpassad målgrupp. Proteinbolaget har stort fokus på träning och hälsa vilket gör det enklare för dig att skapa ett intresse för våra produkter hos dina besökare.

Kort och gott är Affiliatemarknadsföring en helt resultatbaserad form av marknadsföring. Driver du en hemsida får du möjlighet att visa upp produkter åt oss på Proteinbolaget. Om dina följare sedan köper produkterna som du länkar till vår hemsida får du en viss procent av försäljningen. Enkelt va? 

Som affiliate till Proteinbolaget får du provision på alla ordrar som du förmedlar via spårningslänkar. Driver du en större hemsida finns det möjlighet till högre provision mot ökad synlighet. Vi samarbetar med Adrecord vilket är ett tryggt affiliatenätverk så du kan känna dig säker i ditt samarbete. 
Ansök till vårt affiliateprogram via Adrecord här.

Varför Proteinbolaget?

  • Välkända och populära varumärken som är lätta att sälja.
  • Lockande kampanjer med proffsigt annonsmaterial.
  • Statistikrapportering där du enkelt kan följa din provision.
  • Proteinbolaget är välkända för service och kvalité.

Hur kommer jag igång?

  • Ansök till vårt affiliatenätverk genom att klicka på länken ovan.
  • Placera en spårningsbara affiliatelänkar eller banner på din hemsida. De affiliatenätverk du väljer har bra support för att hjälpa dig med detta.
  • Sätt igång att marknadsföra aktivt. Mer jobb - mer pengar!

Support

Behöver du hjälp med att komma igång eller har du några funderingar? De affiliatenätverk du anslutit dig till har bra support och hjälper dig att komma igång. Annars kan du kontakta vår Community Manager Jenny på jenny.johansson@proteinbolaget.se.

Bra att veta!

Den här sidan är enbart till för affiliates och inte för samarbeten, ambassadörer eller sponsring. Så är det egentligen det du är ute efter att ansöka om så rekomenderar vi dig att kika här istället! 😊