Sista chansen

Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Acetrack Ketonmätare

2395 kr
2395 kr

Tidigare lägsta pris

2395 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Övrigt

 • Beskrivning
 • Acetrack är en handhållen enhet med vilken användaren kan övervaka sin egen metaboliska hälsostatus. Genom att mäta koncentrationen av aceton i andedräkten och jämföra den med en uppmätt baslinje är det nu möjligt att avgöra om en person befinner sig i ketos eller inte.
  Ketos är ett metaboliskt tillstånd där fett, i stället för glukos, sönderdelas i levern. Detta är av särskilt intresse för elitidrottare och individer på en lågkolhydratdiet, men också för alla som vill förstå sin egen ämnesomsättning bättre.

  • Se vad som påverkar din ketos
  • Känslig sensor 
  • Smart mobilapp
  • Mät varsomhelst
  • Handhållen


  Smart och intressant verktyg!

  Den ovärderliga informationen du får från Acetrack kan hjälpa dig med att göra smarta och medvetna val i din diet. I den smarta appen kan du sedan lägga till anteckningar och ha full koll på hur och vad i din diet och träning som påverkar ketosis.
 • Innehåll

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5