Missa inte dessa erbjudanden!

7
15
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

GAAM MSM 270 caps

90 caps
99 kr
180 caps
178 kr -10%
270 caps
252 kr -15%

Produkt (3 burkar)

GAAM MSM 90 caps
297 kr / 252 kr
193 kr

Tidigare lägsta pris

193 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
space
Produkt (3 burkar):

space
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(6)

Inspiration från andra

Mest populära från MSM

 • Beskrivning
 • MSM är en essentiell mineral för muskler och leder.
  GAAM Health Series MSM är ett kosttillskott som främjar produktionen av kollagen i kroppen. Kollagen bidrar till nyskapandet av brosk och har en smörjande effekt på lederna. Kollagen har även en mycket positiv effekt på hår, hud och naglar.

  • Bra för lederna
  • Bra för håret
  • Bra för huden
  • Bra för naglarna


  Ett hälso och skönhetsfrämjande kostillskott!

  MSM eller metylsulfonylmetan är en organisk svavelsyra och en essentiell mineral, vilket innebär att kroppen inte kan producera den på egen hand utan den måste tillföras via kosten. MSM återfinns naturligt i kroppen och även i vissa livsmedel.


  Doseringsförslag:

  2 kapslar dagligen, gärna i samband med måltid.

  Storlek:
  270 kapslar.
  Storlek:
  270 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kaspslar
  MSM (metylsulfonylmetan)1000 mg

  Ingredienser:
  metylsulfonylmetan (msm), fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, megnesiumstearat, kiseldioxid, kapsel: gelatin (bovint), färgämne: titandioxid.

Recensioner (6)

6 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sabrina 2021-09-16
Har haft artos i höfterna och vänstre knä under många år nu, så jag har varit tvungen att använda mycket pengar på bandage och smärtställande gel, även om jag har ätit gelatin och linfrö som lindra, men har inte helt tagit bort smärtan och besväret. Men efter att har ätit två MSM kapslor dagligen, då behöver jag varken att använda bandage eller gel för att kunna träna. Numera känns det som att jag aldrig har haft artos i hela mitt liv och ja, håret var redan tjockt, men nu känns det även tjockare vilket är ett extra plus :) Kapslorna är t.o.m lätta att svälja. Ett riktigt bra produkt till en billig pris.
Anders Linde 2021-08-29
Kanon produkt för mig när jag köri a långa träningspass om 3-4 timmar o tunga vikter
Elsie Wärnefjord 2021-05-13
Jag hade problem med ett finger, min mamma hade reumatism. Min son hittade dessa tabletter, det har blivit mycket bättre. Rekommenderar dem till alla som har problem med lederna.
Pernilla 2020-12-08
Jag har emellanåt problem med lederna, det kommer och går i omgångar, framförallt i handlederna. Köpte dessa när jag nu var inne i en dålig period, och blev väldigt positivt överraskad över att värken försvann. Kommer definitivt att fortsätta med dessa kapslar så länge jag märker att det fungerar.
Visa fler
6 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5